100g palmirasva (kasutasin kookosrasva)
1,25dl fruktoosi
1,5sl kakaod
0,75dl vahtrasiirupit
2,5tl piparkoogimaitseainet
1 muna
0,5tl soola
5dl riisijahu (kasutasin Risenta riisijahu)
Panna potti rasv, omavahel segatud fruktoos ja kakao, siirup ning maitseained. Sulatada pidevalt segades ja lasta korraks keema tõusta. Tõsta pott tulelt ning lasta segul jahtuda. Seejärel vahustada segu mikseriga kohevaks. Vahusta sisse toasoe muna. Edasi lisa jahuga segatud sool. Sega võimalikult vähe, muidu kaotab tainas küpsetamisel oma hapruse. Pane taigen kilesse ja lase ööpäev külmas seista.
Küpseta 175kraadi juures 8-10 minutit.
1,25dl fruktoosi
1,5sl kakaod
0,75dl vahtrasiirupit
2,5tl piparkoogimaitseainet
1 muna
0,5tl soola
5dl riisijahu (kasutasin Risenta riisijahu)
Panna potti rasv, omavahel segatud fruktoos ja kakao, siirup ning maitseained. Sulatada pidevalt segades ja lasta korraks keema tõusta. Tõsta pott tulelt ning lasta segul jahtuda. Seejärel vahustada segu mikseriga kohevaks. Vahusta sisse toasoe muna. Edasi lisa jahuga segatud sool. Sega võimalikult vähe, muidu kaotab tainas küpsetamisel oma hapruse. Pane taigen kilesse ja lase ööpäev külmas seista.
Küpseta 175kraadi juures 8-10 minutit.
No comments:
Post a Comment