Baasretsept
>1 tass toorkakao pulbrit
>1/2 tassi kakaovõid
>1/4 tassi vedelat mett või agaavisiirupit
>näputäis soola.
SHOKOLAADI PUDING
>2 tassi leotatud India pähkleid
>1 tass chia-seemneid
>1 tass kivideta datleid
>1 tass leotatud rosinaid
>1/3 tassi jaanikauna jahu
>1 tass vett või pähklipiima
Soe Macao
>2 tl makapulbrit
>1 sl toorkakao pulbrit
>2 tl riivitud kakaovõid
>200 ml kasekäsnateed või mandlipiima
>2 tl külmpressitud kookosõli
>magusainena suhkrulehte, kookosõiesuhkrut või mett
Soojenda kasekäsnatee või mandlipiim 40 °C-ni. Maitsesta endale meelepäraste soojendavate vürtsidega (kaneel, vanill, muskaat, nelk, kardemon, ingver, tšilli). Sega kannmikseris kuivainetega läbi. Kui soovid paksemat konsistentsi, võid lisada banaani, 1 sl luukumipulbrit või 1–2 tl kookosjahu.
Töötle kannmikseris kõik koostisosad kreemjaks.
No comments:
Post a Comment