1 L PIIMA
2SL`+1 DL SUHKRUT
1 DL VETT
2SL KARTULIJAHU
Kuumuta piim potis keemiseni,tõsta pliidilt.Pruunista 2 sl suhkrut väikesel kuumal pannil,lisa pidevalt segades 0,5 dl tulist vett ja kuumuta keemiseni.Lisa pannile ülejäänud 1 dl suhkrut ja sega läbi.Kalla saadud segu peene nirena kuuma piima hulka,ise viimast pidevalt segades.Lase roal keema tõusta.Sega hulka ülejäänud 0,5 dl veega segatud kartulijahu ning kuumuta paksenemiseni[ära enam keeda].Jaota karamellkisell kohe kausikestesse ja puista üle suhkruga,et pinnale ei tekiks nahka.
2SL`+1 DL SUHKRUT
1 DL VETT
2SL KARTULIJAHU
Kuumuta piim potis keemiseni,tõsta pliidilt.Pruunista 2 sl suhkrut väikesel kuumal pannil,lisa pidevalt segades 0,5 dl tulist vett ja kuumuta keemiseni.Lisa pannile ülejäänud 1 dl suhkrut ja sega läbi.Kalla saadud segu peene nirena kuuma piima hulka,ise viimast pidevalt segades.Lase roal keema tõusta.Sega hulka ülejäänud 0,5 dl veega segatud kartulijahu ning kuumuta paksenemiseni[ära enam keeda].Jaota karamellkisell kohe kausikestesse ja puista üle suhkruga,et pinnale ei tekiks nahka.
No comments:
Post a Comment