1 L PIIMA
3 SL KARTULIJAHU
2 TL VANILLSUHKRUT
4 SL SUHKRUT
SERVEERIMISEKS: HAPUKAT MOOSI
Sega omavahel 1 dl piima ja 3 sl kartulijahu.Kuumuta ülejäänud piim koos suhkrutega keemiseni.Nirista tulise piima hulka kartulijahusegu,ise pidevalt segades .Ära lase kiselli keema.Jaga magustoit kohe kausikestesse ja puista pinnale suhkrut,et sinna ei tekiks nahka,serveeri hapuka moosiga.
3 SL KARTULIJAHU
2 TL VANILLSUHKRUT
4 SL SUHKRUT
SERVEERIMISEKS: HAPUKAT MOOSI
Sega omavahel 1 dl piima ja 3 sl kartulijahu.Kuumuta ülejäänud piim koos suhkrutega keemiseni.Nirista tulise piima hulka kartulijahusegu,ise pidevalt segades .Ära lase kiselli keema.Jaga magustoit kohe kausikestesse ja puista pinnale suhkrut,et sinna ei tekiks nahka,serveeri hapuka moosiga.
No comments:
Post a Comment